Nederlands   

 Fran?ais    

Get the Flash Player to see this player.

Over ons bedrijf

Ecoplus Services is reeds geruime tijd actief in het inzamelen van lege inkt- en tonercartridges. Wij staan garant voor een vlotte service, snelle afhandeling en correcte afrekening. De door u ingezamelde cartridges worden door ons gecontroleerd en opnieuw gevuld door externe bedrijven.(recyclage) Deze hervulde cartridges worden terug op de markt gebracht onder een andere merknaam.Vervolgens worden de cartridges aan een lagere prijs dan de originele cartridges opnieuw aangeboden.

Hoe werken wij

Ecoplus Services zamelt lege cartridges in via bedrijven, pc winkels, verenigingen en scholen. Voor scholen hebben wij een aangepast inzamelprogramma uitgewerkt, klik op scholen voor meer info . Vanaf 20 lege cartridges uit onze lijst komen wij deze kostenloos bij u ophalen. Wij vergoeden u voor de ingezamelde patronen. Kijk in de vergoedingslijst hoeveel u kan bekomen voor uw lege cartridges.

Voor ophalingen die na uitsortering een waarde vertegenwoordigen van minder dan 10 EURO, zal Ecoplus Services geen vergoeding uitkeren.

Hoe deelnemen

Vanaf het moment dat u 20 stuks lege inktpatronen en/of toner cartridges verzameld heeft kan u een aanvraag tot ophalen indienen. Wij contacteren u daarna om een afspraak te maken voor de ophaling. Werk mee aan een beter leefmilieu en maak ons jullie partner voor het recycleren van jullie lege cartridges.

OVAM vergunning

Binnen het wettelijk kader van de VLAREM (Vlaamse Afvalstoffen Reglementering) mogen enkel bedrijven met een vergunning printerafval ophalen, verwerken of exporteren.

Het OVAM erkenningsnummer van Ecoplus Services: 61722/E708

 

EcoPlus Services


Wij vergoeden uw lege cartridges

Speciale prijs voor +100 stuks

Gegarandeerd de beste prijs voor uw lege cartridges

Gratis ophaling in heel België vanaf 20 stuks

U helpt mee aan het bewaren van ons leefmilieu
Een ophaling aanvragen

 

Home   Vergoeding   Ophaling    Scholen   Gerecycleerde patronen    Koopjes    Contact

© Copyright 2017 Ecoplus Services - Web design by CorpaTech

 

Kinepolis

Plan International

Stichting tegen kanker

Child Focus

Quality of life Nepal

Similes


Totaal bedrag overgeschreven op de rekening van Think Pink vzw
vanaf 1-01-2016
? 5936